Kampotu İlaç Projesinden Son Görüntüler

2019 Haziran ayında başlamış olduğumuz Kampotu İlaç projesi, gün geçtikçe son halini almakla beraber , hızlı bir şekilde üretime hazır hale gelmiş bulunmaktadır.

Gıda takviyesi ürünlerini alt grubu olan Voonka markası adı altında gerçekleştirecek olan Kampotu İlaç firmasının yeni fabrikası İstanbul Anadolu Yakası OSB ‘de bulunmaktadır.

Yapılan yeni tesiste 8 kategoride 60’dan fazla ürünü saşe, tablet, kapsül, şurup ve soft jelatin formlarda üretecek olan Kampotu, üretim kapasitesini arttırarak pazardaki yerini de güçlendirmiş olacaktır.

Yener & Yener olarak, böylesine bir projenin dizayn fazından başlayıp, proje yönetimi ile birlikte validasyon aşamasına kadar içinde bulunmaktan ötürü büyük bir mutluluk duyuyor, ilaç ve gıda takviyesi pazarına Avrupa standartlarında  güçlü bir fabrika kazandırmaktan ötürü haklı bir gurur yaşıyoruz.

 


Latest Images from Kampotu Pharmaceutical Project

 Kampotu Pharmaceuticals project, which we started in June 2019, has been nearly finalized and has quickly become ready for production.

 The new factory of Kampotu , which will produce its nutraceutical products under the brand name Voonka, is located on the IAYOSB.

Kampotu, producing more than 60 products in 8 categories in sachets, tablets, capsules, syrups and soft gelatine forms, will strengthen its position in the nutraceutical market by increasing its production capacity.

 As Yener & Yener, we are delighted to be a part of this project from the design phase until the validation stage as being responsible for project management and main designer.We are proud of bringing a strong factory at the European standards to the pharmaceutical and food supplement market.


19.03.2020